Image Header
Flyttstädning
I en flytt har du nog med saker att ta hand om. Låt oss hjälpa dig med det vi är riktigt bra på!
Bor du i någon av de fastigheter som vi städar i kan du skicka in en önskan om flyttstädning till reducerat pris eftersom att vi har avtal med din hyresvärd. Välkommen att skicka in din förfrågan i dag. Därefter kommer vi kontakta dig med info och en bekräftelse.
Beställarens Kontaktuppgifter
Faktureringsuppgifter
Info Om Lägenheten
**Det är du själv som hyresgäst som ansvarar för att ta reda på om du har rätt till RUT-avdrag. Detta gör du via Skatteverket. (Observera att dödsbo inte har rätt till RUT-avdrag).
Observera att vi vill ha 3 arbetsdagar på oss för att kunna utföra arbetet. Skulle det inte finnas sådan möjlighet ange det i kommentarsfältet
Allmänna Villkor
Flyttstädning är det sista som görs innan en hyresgäst lämnar lägenheten. Syftet men städningen är att överlämna lägenheten i sitt original skick i den mån det går. Efter utförd städning ska nästa hyresgäst kunna flytta in direkt. Det innebär att ev. hyllor som är fastskruvade på väggen nedmonteras och bortforslas, skruvar tas bort och att alla personliga föremål från tidigare hyresgäst inte finns kvar. Skulle du ha andra önskemål om personliga föremål som finns kvar i lägenheten, vänligen ange det i formuläret, i annat fall utgår vi från huvudprincipen ovan (ev. kostnader kan tillkomma vid nedmontering och/eller bortforsling). Vet du med dig redan nu att du önskar att vi bortforslar något, vänligen ange det i formuläret så vi planerar rätt resurser.

Fasta priser gäller i det fall lägenheten är normalt smutsig. Är lägenheten extra smutsig bör offert begäras. Exempel på extra smutsig är inrökt lägenhet, kalk och mögel i badrum, eller ingrodd fett på spis, kakel och köksskåp