Image Header
Hållbarhet
Anpassade städtjänster som skapar en bra arbetsmiljö hos er
En välstädad lokal eller kontor skapar trivsel och ökad produktivitet för era medarbetare. Tillsammans med oss på BasStäd ser vi till att strukturera städrutiner för ditt företag och era behov. Det innebär att vi skräddarsyr de städtjänster som ni behöver under specifika tider om året. Allt från storstädning av er lokal och golvvård till fönsterputsning och städning av trappuppgången.

Ren och fräsch arbetsmiljö – varje dag, året om!
Image Header
Städtjänster med hög kvalitet
BasStäd är det självklara valet när du behöver hjälp med städning och renhållning i Stockholm med omnejd. Vår vision är att göra våra kunders vardag enklare och renare!

Vi på BasStäd gör det genom att hålla deras lokaler skinande rena och genom att hjälpa dem med andra Facility Management-tjänster som ökar trivsel, utseende och säkerhet. På så vis kan er personal fokusera på er kärnverksamhet medan vi tar hand om allt som har med er fastighet att göra. Det är vanligt att våra kunder har en färdig städinstruktion som vi sedan matchar med rätt kompetens i form av välutbildade medarbetare, medan andra kunder behöver vår expertis genom en effektiv och behovsanpassad konsultation. Oavsett vad ni är i behov av har vi lösningen er verksamhet!
Image Header
KlimatSmart städning med oss på BasStäd
Alla kan göra något för att bidra till ett mer hållbart samhälle, så resonerar vi på BasStäd! Alla våra uppdrag genomförs på ett så hållbart sätt som möjligt, men utan att ge avkall på slutresultatet.

BasStäd använder i så hög utsträckning som möjligt miljöanpassade, biologiskt nedbrytbara och skonsamma medel för varje moment i den dagliga städningen.

Transporter av personal, material och maskiner sker till större delen i våra miljöfordon och av förare som har utbildats i sparsam körning. Du kanske har sett någon av våra miljöfordon i Stockholm?